Sobre ArcheoScience

Castellano | English

Ens plau presentar-vos la nova plataforma interactiva en línia Archeoscience. Archeoscience és un punt de trobada per a tots els professionals del món de l’arqueologia, tant a nivell nacional com internacional. A Archeoscience tothom pot participar, creant i formant part dels diferents fòrums de debat, discussions, penjant o cercant informació sobre diferents activitats, congressos, exposicions, seminaris, etc. Archeoscience també t’ofereix la possibilitat de crear el teu propi blog, o de penjar els teus àlbums de fotos d’excavacions, de congressos, etc. També pots visitar la nostra llibreria.

A Archeoscience pots trobar també grups de treball sobre diferents temes relacionats amb el món de l’arqueologia. Cerca el teu grup, entra-hi i participa-hi, crea les teves pròpies notícies, sol·licita informació sobre temes concrets, etc. Visita els grups actuals i, si no trobes el que t’interessa, també pots crear-ne un de nou i demanar als teus col·legues que hi participin. Aquests grups poden ser d’àmbit públic on tothom pot participar, però també d’àmbit privat.

També hi trobareu informació sobre rutes arqueològiques, històriques i etnològiques d’arreu del nostre país. Actualment oferim rutes inèdites, amb l’acompanyament d’un especialista, per les Terres de l’Ebre, per exemple, als espais recòndits de la batalla de l’Ebre dins el context de la Guerra Civil Espanyola.

Finalment a Archeoscience pots trobar bases de dades de fitòlits. Si t’interessa també pots crear la teva base de dades per fer-la visible a tots els membres de la comunitat. Posa’t en contacte amb Archeoscience i te n’informarem.

Visita Archeoscience per veure totes les possibilitats que t’ofereix. És molt fàcil, només has d’entrar i registrar-te a http://comunidad.archeoscience.com

Comments are closed.